جوانسازی, درمان پوست, مقالات

عوارض میکرونیدلینگ

عوارض میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ یک روش زیبایی است که متخصصان پوست از آن برای تقویت تولید کلاژن با بهره گیری از پاسخ درمانی طبیعی بدن استفاده می کنند. سابقه این روش به دوران مصر باستان برمی‌گردد و اساس آن فرو کردن سوزن در پوست است. این روش را می‌توان یکی از روش‌های مقرون‌به‌صرفه و محبوب برای جوان‌سازی پوست دانست که برای افراد در سنین مختلف استفاده می‌شود.

در این مقاله از شرکت آریا لیزر، برترین شرکت رنت لیزر در ایران به بررسی عوارض میکرونیدلینگ می پردازیم.

در حال حاضر روش‌هایی چون لیزر درمانی به دلیل درد کمتر مورد پسند عموم مردم قرار دارند. اما با توجه به هزینه‌های گزاف آن، بسیاری از مردم ترجیح می‌دهند برای خدمات پوست و زیبایی از روش‌های کم هزینه‌تر همچون میکرونیدلینگ استفاده کنند. در ادامه به نوع عملکرد میکرونیدلینگ و تأثیر آن بر روی جوانسازی پوست می‌پردازیم و با مزایا و عوارض آن بیشتر آشنا خواهیم شد.

البته با پیشرفت تکنولوژی در صنعت زیبایی دستگاه هایی با هر دو قابلیت ارائه شدند، لیزر اینتراسل یکی از آن هاست.

این دستگاه برای اولین بار در جهان از تلفیق 3 تکنولوژی میکرونیدلینگ ، رادیوفرکانس و فرکشنال کامل‌ترین فناوری جهت زیبایی و جوانسازی پوست را ارائه نمود. بر خلاف دیگر دستگاههای میکرونیدلینگ موجود، دستگاه اینتراسل از سیستمی بسیار حرفه ای جهت تزریق انرژی آر اف توسط نیدل هایی با کیفیت بسیار بالا و ساخت کشور اسپانیا بهره میبرد.

میکرونیدلینگ چیست؟

در روش میکرونیدلینگ، با فرو کردن سوزن‌های زیر جلدی و با فاصله، میزان چسبندگی و فرورفتگی‌های ناشی از چروک باز می‌شود. به محض آزاد شدن پوست از این چسبندگی، یک زخم کنترل شده ایجاد می‌شود که پس از مدت زمان کوتاهی بهبود می‌یابد. در این روش، گاها رنگدانه‌هایی نیز همراه سوزن‌ها وارد لایه‌های سطحی پوست می‌شود تا بافت و ظاهر پوست طبیعی جلوه کند. در واقع در این روش با وارد کردن یک شوک به سلول‌های پوست، کلاژن سازی پوست انجام می‌شود.

پایه و اساس این روش فرو کردن سوزن‌های بسیار ریز در بافت‌های بین پوست است؛ این سوزن‌ها می‌توانند میزان چسبندگی بافت‌ها را کاهش دهند و چروک‌های ایجاد شده در نواحی مختلف صورت را باز کنند. علاوه بر این می‌توان از آن برای تحریک سلول‌های تولیدکننده کلاژن و ترمیم بافت‌های آسیب‌دیده هم استفاده کرد. درواقع این سوزن‌ها نوعی شوک به سلول‌های پوست وارد می‌کنند که محرک تولید کلاژن است و تاثیر زیادی در رفع جای جوش، آکنه، زخم و روشن‌سازی یا شفاف‌تر کردن پوست دارد.

بیشتر بخوانید >> اندولیفت چیست؟

 

عوارض میکرونیدلینگ

عوارض میکرونیدلینگ

قرمزی و تورم در محل انجام میکرونیدلینگ

این عارضه مخصوصا در افرادی که پوست حساس دارند، بسیار مشاهده می شود. با توجه به نوع پوست، اثرات آن می تواند بین چند ساعت تا چند روز ادامه داشته باشد.روند کاری میکرونیدلینگ به این  صورت است که با سوزن های بسیار ریز لایه دوم پوست شما را تحریک می کنند و در واقع  به لایه رویی پوست شما آسیب می رسانند تا لایه زیرین سعی در بازسازی این لایه بکند.

پس با وجود این روند درمانی قرمزی و تورم مشکل خاصی نیست که بخواهید از آن بترسید. از طرفی متخصص های این روش بعد از انجام میکرونیدلینگ برای شما کرم های مخصوصی تجویز می کنند تا حتی این  عوارض ناچیز را نیز تحمل نکنید.

خشکی پوست

عموم پوست ها پس از انجام میکرونیدلینگ دچار خشکی و کشیدگی می شوند. یکی از دلایل مهمی که موجب این عارضه می شود، انتخاب نادرست سایز سوزن می باشد. البته باید در نظر داشت که قابلیت ترمیم پوست در آدمی وجود دارد لذا پس از میکرونیدلینگ لازم است تا از انواع کرم های های مرطوب کننده و متعادل کننده چربی پوست استفاده کرد.

بیشتر بخوانید >> لیزر co2 فرکشنال

ایجاد آلرژی در افرادی دارای حساسیت به فلزات

حساسیت به فلزات یکی از مواردی است که باعث می شود افرادی که دارای این نوع آلرژی هستند نتوانند از این روش استفاده کنند که این موضوع به شکل های مختلفی خود را نشان می دهد، به عنوان مثال ممکن است بعضی افراد با این  روش دچار آسیب های زیادی شوند و یا شاید هم این موضوع به راحتی قابل حل باشد. اما نکته ای که در این میان است این می باشد که شما قبل از این که میکرونیدلینگ را انجام دهید به  صورت کامل معاینه می شوید.

پیگمانتاسیون

این مشکل زمانی برای شما اتفاق می افتد که سوزن های ریز استفاده شده در این  روش فشار زیادی روی پوست شما وارد کنند و بعد از آن شما در معرض آفتاب قرار بگیرید و باعث تیرگی پوست شما شود. ولی همانطور که می بینید در این حالت  باید عوامل زیادی دست به  دست هم بدهند تا این اتفاق برای شما بیوفتد. شما می توانید احتمال این مورد را با استفاده از کرم های ضد آفتاب دارای SPF بالای 30 به صفر برسانید.

عفونت

یکی از شایع ترین و البته جدی ترین معایب میکرونیدلینگ، عفونت های پوستی می باشد. در این روش اگر سوزن هایی که وارد پوست می شوند، بهداشتی و ضدعفونی شده نباشند یا پوست صورت به خوبی از آلودگی ها پاکسازی نشده باشد، می تواند باعث حساسیت ها و عفونت های جدی پوستی شود.

ایجاد لک

در زمان میکرونیدلینگ باید دقت نمود که بر روی پوست هیچ گونه آکنه و یا جوش فعالی وجود نداشته باشد. اگر نسبت به این مورد بی تفاوت باشید، ممکن است تا باکتری ها به سطح پوست آمده و سطح بیشتری را آلوده نمایند. اثرات بعضی از این آکنه و جوش ها تا مدت ها بر روی پوست شما باقی مانده و می تواند باعث تاثیر منفی در زیبایی شما شود.

 

خراشیدگی پوست

در زمان میکرونیدلینگ ممکن است دستگاه بار ها و بارها بر روی پوست رفت و آمد کند. در این شرایط خراشیدگی هایی ایجاد می شود که بازسازی برخی از آنها مدت ها زمان نیاز دارد. انتخاب سوزن مناسب و آشنایی با میزان فشار دستگاه، می تواند از این عارضه جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید >> لیزر کیوسوییچ

سایر عوارض میکرونیدلینگ

  • واکنش به داروهای موضعی
  • تغییر رنگدانه‌های پوست صورت
  • کبودی، سوزن و خارش پوست
کاهش عوارض میکرونیدلینگ

اگر تمایل به استفاده از این روش دارید، می توانید به جای انتخاب میکرونیدلینگ از دستگاه لیزر اینتراسل استفاده نمایید، ترکیب مکرونیدلینگ و RF و فرکشنال می تواند تا چندین برابر اثر درمانی بر روی پوست شما داشته باشد و همچنین در ایمن ترین حالت این درمان برای شما انجام شود.

عوارض میکرونیدلینگ به دلیل فشار زیادی که به پوست صورت وارد می‌کند، بسیار زیاد است اما بی خطر و زودگذر است.  می‌توان با استفاده از داروها و روش‌های درمانی  تا حد زیادی عوارض میکرونیدلینگ صورت را کاهش داد. در ادامه به چند مورد اشاره می‌کنیم تا با انجام دادن یا ندادن آن عوارض میکرونیدلینگ صورت را کاهش می‌دهد:

  • تا ۷۲ ساعت بعد از میکرونیدلینگ نباید از لوازم آرایشی استفاده کنید.
  • به طور روزانه و روتین باید از یک کرم ضدآفتاب با spf 30 استفاده کرد.
  • از تونرهایی که در محتویات‌شان الکل دارند تا ۱۵ روز بعد از میکرونیدلینگ نباید استفاده کرد.
  • بعد از میکرونیدلینگ روزانه چند ساعت از کمپرس آب سرد استفاده کنید.
  • تا ۲۴ ساعت بعد از میکرونیدلینگ از قرار گرفتن در معرض آفتاب و شستشو صورت با آب خالی بپرهیزید.
  • تا ۲۴ ساعت بعد از میکرونیدلینگ از خوردن غذاهای داغ و تند جلوگیری کنید و در مقابل آب و مایعات فراوان بنوشید.
  • به هیچ عنوان از درمان‌های خودسرانه استفاده نکنید، ممکن است تا ماه‌ها و شاید سال‌ها اثرات آن روی پوست صورت باقی بماند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *